Joomla Content Management SysteemWat is het Joomla Content Management Systeem?

Of je nu een nieuwe professionele website wilt bouwen of laten bouwen voor je bedrijf, die er goed uitziet op computerscherm, tablet én mobiele telefoon? Of ben je bent een blogger en wil je schrijven over je hobby? Misschien wil een  webshop bouwen inclusief beveiligde betaling via bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Of wil je voor je vereniging een website hebben?

Maak gebruik van het Joomla Content Management Systeem.

Joomla is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor veel technische kennis of vaardigheden nodig hebt.

Joomla is open source software: het is gratis te gebruiken, en ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit is ook een waarborg voor de veiligheid: veel ogen kijken mee met nieuwe ontwikkelingen.

Het Joomla Content Management Systeem is een van de populairste content management systemen in de wereld.

Joomla is een van de populairste content management systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu een eigen persoonlijke receptenwebsite wilt maken of een zakelijke presentatie van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je je website op een betrouwbaar en duurzaam systeem. En Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden: van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreide winkel; het is allemaal mogelijk met Joomla!

De mogelijkheden om je ideeën te realiseren met het Joomla Content Management Systeem zijn nagenoeg oneindig.

De wereldwijde community biedt je ondersteuning en zorgt voor uitgebreide documentatie in de vorm van boeken, online artikelen en video’s. Tel daarbij op de duizenden beschikbare extensies en een enorme hoeveelheid templates (website-sjablonen) waaruit je kunt kiezen en je zult begrijpen dat de mogelijkheden om je ideeën te realiseren met Joomla oneindig zijn. Dat allemaal zonder dat je je direct hoeft te verdiepen in allerlei ingewikkelde scripts en codes; die hebben de Joomla-ontwikkelaars allemaal al voor je onder de motorkap ingebouwd. Jij hoeft alleen nog maar de krachtige motor te starten en alles wat je wilt delen de digitale highway op te sturen.

Joomla Content Management Systeem een notendop:

  • Een krachtig, flexibel en robuust content management systeem voor kleine en grote websites en online toepassingen
  • Wereldwijde community die ondersteuning en documentatie biedt en waar je zelf deel van kunt uitmaken
  • Nederlandstalige documentatie die altijd actueel is (dankzij vrijwilligers uit die community)
  • Meer dan 60 taalpakketten beschikbaar: je kunt meerdere talen in één website toepassen; ben je niet tevreden over de meegeleverde vertaling, dan kun je die eenvoudig overschrijven
  • Duizenden templates verkrijgbaar (gratis en betaald) om je website een eigen stijl te geven, zonder dat je daarvoor uitgebreide programmeerkennis hoeft te hebben
  • Uit te breiden met talloze extensies uit de Joomla Extensions Directory die relatief snel en makkelijk te installeren zijn: webshop, fotogalerij, portfolio, forum, evenementenagend en meer.
  • Eenvoudig up to date te houden met ingebouwde update functies

Links naar de officiele Joomla website, belangrijke template-leveranciers en de belangrijkste uitbreidings-mogelijkheden middels componenten en modules

 

Contact
Neem gerust even contact met mij op. Ik informeer je graag.

Neem vrijblijvend contact op